Tag de mindste med på tur med en cykelstol

Cykelstole er populære hos familier der bruger cyklen som transportmiddel til hverdag eller på udflugter i fritiden. Børnesæder til cykel kan nemlig nemt monteres på langt de fleste cykler, og sikrer at man kan medbringe de allermindste på nem og sikker vis på cyklen. Så kan i som samlet familie tage på cykeltur og opleve områder i ellers ikke har mulighed for. Når du køber en cykelstol hos en stor forhandler er du garanteret høj kvalitet og den bedste sikkerhed. Stolene er udstyret med seler og en blød ryg, så barnet sidder både behageligt og sikkert under transporten.

 

Børnestole til cykel er oftest lavet i plastik og gummi, med beslag og kerne af metal. Beslaget kan komme i mange forskellige udgaver og med flere forskellige monteringsmuligheder til de enkelte cykler. Hvis du har en bagagebærer på din cykel, er det klart nemmest at montere stolen herpå. På de fleste andre cykler kan du dog stadig montere et barnesæde, hvis bare stellet er med almindelige runde rør. I de fleste tilfælde monteres et beslag på cyklen, og så kan du faktisk klikke stolen af og på. Du er derfor ikke nødt til at have den monteret hele tiden, men kan selv vælge fra det ene øjeblik til det andet, om du vil have den på eller ej.

 

Cykelstolen er også sjov for børnene, der får mulighed for at komme vidt omkring. Fra stolen har man godt udsyn og sidder behageligt placeret, så man er underholdt i flere timer ad gangen, hvis man skal køre rigtig langt. Som forældre er det nemt af få barnet placeret i stolen. På de gode børnesæder til cykel er sædet formet så barnet på sin vis ‘falder i hak’ og nærmest automatisk sidder som det skal. Herfra kan selerne nemt spændes ind og placeres, så barnet sidder godt sikret og føler sig godt tilpas i stolen.

 

Med en cykelstol får i flere muligheder i jeres fritid som familie. Det bliver lettere at tage hele familien med på tur og udflugt, også selvom der er småbørn iblandt. Barnesæde til cykel kan almindeligvis bruges i alderen 1,5 år til 6 år, men det kommer naturligvis an på højde, vægt og bygning. De fleste barnestole til cykel af høj kvalitet kan klare vægtbelastning på op til 22 kg, så selv halvstore børn kan benytte stolen. Når børnene når denne størrelse, er det dog i de fleste tilfælde også ved at være tid til at de selv kan køre på cykel.

 

Når du skal vælge et barnesæde til din cykel, bør du sigte efter modeller hvor du er garanteret høj kvalitet. Vælg derfor de mærker, hvor kvaliteten er anerkendt og stolene har gode anmeldelser eller tests. Sigt efter mærker som Yepp barnestole, hvor mange tests over flere år har vist deres tårnhøje kvalitet. Du kan finde cykelstole af høj kvalitet hos cykelhandlere over hele landet og ofte til stærke priser og tilbud.