Se, hvordan dine tænder kan se ud med 3D animation

Går du rundt og drømmer om et perfekt tandsæt, der vil give dig et blændende smil? Så er der ingen grund til blot at drømme længere. Du kan nemlig komme forbi din tandlæge og få skabt en 3D animation af dine tænder.

Selve processen er nem. Din tandlæge tager blot en 3D-scanner og scanner alle dine tænder. Herefter vil han eller hun have en nøjagtig 3D-konstruktion af dine tænder på sin computerskærm. Herefter kan vedkommende vise dig, hvordan dine tænder kan komme til at se ud med den rette behandling. Her kan din tandlæge også komme med en realistisk behandlingsplan og foreløbig pris. Aldrig har det været nemmere at få det perfekte smil. Man kan også se før og efter billeder af invisalign, hvis man vil have en bedre fornemmelse for, hvad behandling af tænderne kan gøre.

Slut med aftryksmodeller

Hvis du tidligere har været ved tandlægen, har du måske fået lavet en aftryksmodel. Det er en målingsform, som mange mennesker ikke bryder sig om. Her får du aftryksmateriale i munden, som skal sidde der i et vis antal minutter. Herefter er der skabt et aftryk af dine tænder, som nogle teknikere efterfølgende skal behandle. Det er en langsommelig proces, der også udsætter din behandling.

Med en 3D-scanner er målingen derimod hurtigt overstået. Selve metoden er også smertefri, og du kan holde så mange pauser, som du ønsker undervejs. Mange mennesker har faktisk slet ikke brug for nogle pauser under målingen. Efter målingen er resultatet straks klart, og du skal derfor ikke vente på nogle teknikere. I stedet kan din tandlæge gå direkte i gang med din behandling.

Et bæredygtigt alternativ

Som en ekstra bonus er 3D-scanningen også et mere bæredygtigt alternativ. Når du får målt dit aftryk ved hjælp af aftryksmateriale, skal materialet efterfølgende smides ud. Men ved 3D-scanningen er der intet restprodukt. Derfor er det også et bedre valg for miljøet.

Smertefri og effektiv måling af dine tænder

Selve scanningen tager få minutter. Herefter har du, og din tandlæge, en præcis måling af din tandkonstruktion. Da målingen er så præcis, giver det også de bedste forudsætninger for en effektiv tandbehandling.

Selve scanningen er, som nævnt, smertefri, og du kan sagtens tage en eller flere pauser undervejs, hvis det bliver nødvendigt.

Efter scanningen kan du også selv se hele din tandkonstruktion. Det giver dig også mulighed for at stille uddybende spørgsmål til din tandlæge, hvis du gerne vil vide mere om dine tænder.