Sådan kan du supplere din indtægt

Rigtig mange har i perioder behov for at supplere deres indtægt. Enten fordi der kommer uforudsete udgifter eller fordi man gerne vil spare op til en ferie.

Uanset hvad du skal bruge flere penge til, er der masser af muligheder for at supplere din indtægt. I dette indlæg kommer vi med lidt eksempler på, hvad du kan gøre, for at få lidt flere penge i lommen.

Servering i weekenderne

Mange holder fester i weekenderne og derfor kan der være gode penge at hente, hvis du f.eks. vælge at servere for folk i weekenderne. En typisk arbejdsdag vil indebære at du skal bære maden ind til bordet (hvad enten det er fadservering eller buffet) og tage tallerknerne ud igen, når gæsterne er færdige med de enkelte retter.

Så skal der sættes service i opvaskeren og maden skal pakkes væk og sættes på køl. Til sidste skal du måske hjælpe med natmaden – medmindre at værterne har lejet en pølsevogn med det hele, så slipper du for at skulle gøre noget her.

Sådan en tjans er en lang dag og den er hård. Men du kommer ofte hjem med 1-2.000 kroner, som du kan putte direkte på opsparingen.

Hold foredrag

Hvad med at blive foredragsholder? Har du et emne du brænder for, så er det lige til højrebenet. Du skal sammensætte et spændende foredrag, hvor du fortæller om dine erfaringer med dette emne og giver deltagerne eksempler på emnet.

Der er mange erhvervsnetværk, foreninger og virksomheder, der gerne vil betale dig penge for at komme ud og holde et foredrag.

Ofte kan du få 3-5.000 kroner for et godt og interessant foredrag.

Sæt cykler i stand

Er du lidt fiks på fingrene så kan du faktisk tjene gode penge på at sætte gamle cykler i stand. Især omkring skole- og studieopstarten er der mange, der er på udkig efter cykler.

Find nogle gamle cykler på Den Blå Avis eller i diverse lokale Facebook grupper. Dem kan du tit købe for 100 kroner eller måske endda få dem helt gratis.

Det er cykler, som trænger til en kærlig hånd. Men ofte kan du komme langt med en ny cykelslange, lidt kædeolie og en vask. Så kan du sagtens tjene lidt penge på at sælge den videre.

Du kan typisk sælge en cykel videre for 400-900 kroner og dermed score en rigtig god fortjeneste. Cyklerne kan du enten sælge på Den Blå Avis eller på Facebook Marketplace. Der er masser af kunder til gamle cykler.

Måske kan du også promovere dem via Instagram og på den måde opbygge en kundekreds online, som kommer til dig, når de skal bruge en gammel cykel.

Der er masser af muligheder for at øge indtjeningen. God fornøjelse.