Når hele familien sover sammen

En hel familie kan generere meget varme

Mor og far og barn elsker alle at sove blødt og godt

For nylig har min kone gjort en rigtig god investering i vores familieliv. Hun købte noget bambus sengetøj 140×200 cm. Det var simpelthen en guld investering. Aldrig har vi sovet så godt før, og det hele familien sammen. Vi er også nogle rigtige sovebamser med gode sovehjerter, så det er ekstra rart for os at have et superskønt sengetøj, navnlig når vi sover længe søndag morgen.

Bambus materialet

Nu har hun valgt bambus sengetøj til hele vores familie, og det er slet og ret fordi, at det er et utroligt skønt materiale. Det behøvede hun slet ikke at overbevise mig om. Min kone er også den klogeste af os to, må jeg indrømme, også selvom det måske får mig til at lyde som en stenaldermand. Sagen er, at jeg har været så heldig at finde mig en kvinde med både hjerte og hjerne. At hun er mere intelligent end mig trækker ikke noget fra min maskulinitet.

 

Udover at være blødt og lækkert, så er det også et miljøvenligt materiale. Bambus planten minder om en træart, fordi den kan bruges til mange af de samme ting, men det er rent faktisk en græsart, og den er særdeles hurtigt voksende. Derfor behøver bambusplanten ikke brug af al mulig kunstgødning og farlige kemiske stoffer for at vokse op til en god længe. Det er lidt den grønne forbrugers ideal materiale.

Sove sammen om sommeren

Somrene herhjemme kan være varme. Vi får ofte en hedebølge sidst i juli eller i august måned. Det kan blive rigtigt varmt. Der kunne man tro, at vi valgte at sove hver for sig som familie, men nej, vi kan godt lide at være tætte på hinanden, for det gør os trygge. Takket være bambus sengetøjets kølige effekt kan vi også være tætte på hinanden i vores nattesøvn om sommeren.

 

Min kone og jeg tager ind imellem på en lille weekendferie alene sammen, og vores datter er da på ferie hos sin moster. Det er til stor glæde for os alle sammen. Vi nyder godt at både at være en tæt og sammentømret familie og ind imellem få lidt tid hver for sig. En gang om året tager jeg også på vandretur i Sverige sammen med nogle gamle venner.

 

Sove sammen om vinteren

Det kan virkelig være rart at krybe sammen som en familie i vintertiden og holde varmen sammen. Her er jeg også rigtig glad for både de dyner og det bambus sengetøj, som min kone har valgt til os. Hun er bare en skat. Vi sover også tit med bambus pyjamas på om vinteren. Så er det som om vi sover i en lille bambusskov. Man må skabe sin egen skov, når man lever i byen.