En god dag i forårets tegn

Godmorgen sol

Jeg har mange ting at være taknemmelig for denne morgen

Noget af det første jeg gør, når jeg er stået op, er at lave mig en rigtig god kop earl grey te. Mine pakker med tebreve ligger alle sammen i en bæredygtig taske, og det giver mig overblik over dagens start. Det er startskuddet til min dag, og det gør, at jeg kommer ordentligt ud af starthullerne.

 

Som regel har jeg en ret travl dag foran mig. Sådan kan jeg bare bedst lide at have det. De fleste af mine kolleger har det på samme måde. Jeg arbejder nemlig i en større multinational koncern et stykke uden for hovedstaden, og der er fart på i vores arbejdsliv. Sådan har jeg altid godt kunnet lide at have det. Lediggang er for mig årsagen til den største stress. Jeg kan lide at have det travlt, og jeg er taknemmelig for, at mit liv giver mig mulighed for at leve i den mere hurtige bane ude på den store motorvej derude, som hedder både livet og arbejdslivet.

 

En tur ned i supermarkedet

Der skal også shoppes, for livet skal opretholdes, og jeg kan godt lide at have styr på sagerne og have mine egne, faste rutiner. Derfor bruger jeg altid min dejlige, gode gamle økologiske mulepose, når jeg skal handle ind. Det hjælper mig at have mine rutiner, og jeg gider ikke at skulle vælge mellem flere forskellige poser på vej ned for at handle. Det værste for mig i den situation ville være, hvis jeg blev nødt til at købe en plasticpose nede i supermarkedet. det gider jeg simpelthen ikke. Så er det sagt. Jeg vil altid vælge en økologisk mulepose.

 

Jeg gider ikke leve et liv, som ikke forsøger at være så bæredygtigt og så miljøvenligt mod den her skønne klode som overhovedet muligt. Det kan godt være, at jeg lever et liv i overhalingsbanen, men det er ikke på bekostning af naturen. Jeg har godt nok en bil, som jeg også kører særdeles hurtigt i, men jeg er slet slet ikke en af de værste. I skulle se, hvordan det går for sig ude på banerne. Nogle folk er bare ikke rigtig kloge.

En pakket taske til løbeturen og til træningen

Jeg har pakket mig den bedste taske. Det er noget af det smarteste, jeg længe har gjort.

Når jeg gerne vil ud at løbe, så er det vigtigt for mig, at jeg ikke skal spæne rundt i min lejlighed og rode rundt i alle skuffer og skabe for at finde de bukser, den sports bh, og den windbreaker, som jeg skal bruge til at komme ud at løbe og gøre min krop klar til de gode ture, som holder mig i form og gør mig klar til de skønne udfordringer, som mit spændende liv bringer mig og til alt det, som jeg selv er i stand til at bringe ind i mit liv.