Er en mobilholder det værd? Hvad kan en mobilholder gøre for dig

En mobilholder er et relativt nyt produkt på markedet, og det kan være svært at vide om en mobilholder er det værd at investere i. Hvad en mobilholder kan gøre for dig er noget, som denne artikel vil gå ind over. Specielt med mobilholdere er der meget variation for hvad de kan gøre for dig. En mobilholder er ikke længere bare en holder til mobiler, men kan have forskellige features, som kan give en værdi.

 

Den første feature der vil blive set på er den populære feature omkring en mobilholder, som også kan oplade. En mobilholder af denne slags kan for det første holde din mobil i bilen, som en standard mobilholder. Disse mobilholdere er typisk lavet til at at holde telefonen i en position, hvor man kan benytte sig af den mens man kører bil. Her monteres de enten med en sugekop på vinduet, så mobilen kan benyttes mens man kører. Det andet alternativ er at mobilholderen placeres i luftindtaget, og har derved en lille arm der kan sætte sig fast i luftindtaget.

 

En mobilholder som også kan oplade, vil sige at man får en trådløs oplader, som oplades mens den holder telefonen. Dette er en rigtig lækker feature, fordi man ofte mens man kører bil har brug for strømmen, og det er meget praktisk.  En lækker mobilholder med opladning som dens feature er rigtig smart til dig, som bruger gps ofte, ellers skal tjekke telefonen ofte pga push meddelelser eller andre vigtige aktiviteter.

 

Andre fordele ved de nyere specielle mobilholdere

En anden lækker feature ved de nyere mobilholder er muligheden for at få en mobilholder som kan dreje 360 grader. Dette er super smart til mobilholdere og skaber meget værdi for dem som kan bruge det. Her får man altså udover en standard mobilholder som enten holder telefonen oppe på ruden med en sugekop, eller holder mobilen oppe via luftindtaget en mobilholder, som kan roteres. Denne 360 graders rotering har flere fordele. For det første, så betyder det, hvis du kører med flere i bilen at telefonen kan roteres til andre i bilen. Dette er en fordel, når der er noget man gerne vil vise de andre fra ens telefon. Det kunne fx. være en snapchat man har fået sendt med tid på. Her skal man blot dreje på mobilholderen for at kunne vise det frem.  En anden fordel med at kunne dreje kunne være, at man er i tvivl om den rute maps har vist nu også er den hurtigste. Her kan man hurtigt vise de andre ruten på Maps. Er man interesseret i at høre mere om specielle mobilholdere, så kan fx. kigge på tech nyheder, hvor man ugentligt bliver opdateret på nyheder omkring tech.