5 gode råd til dig, der skal flytte i lejebolig med børn

Der kan være mange fordele ved at bo i lejebolig, og det kan være, at du leder efter et sted, du kan bo med dine børn. Mange vælger f.eks. at bo i lejebolig, fordi der er en stor anskaffelsespris, hvis man skal til at finde noget, man skal eje. Det er ikke alle, der har denne mulighed, og derfor er det smart, at man i stedet for kan finde en lækker lejebolig. I denne artikel kan du få 5 gode råd, til når du skal flytte i lejebolig med dine børn.

Find et sted, du har råd til

Når man har børn, så kan det ikke undgås, at man har rigtig mange udgifter. Derfor skal man huske at være realistisk omkring, hvad man har råd til at leje. Det er klart, at man gerne vil give sine børn det bedste, men det gør du heller ikke, hvis du flytter ind et sted, hvor du ikke har råd til andet end huslejen. Du kan benytte dig af en boligportal, når du skal finde en bolig Se ledige lejemål hos Hellobolig og sæt dine indstillinger, så du kan finde en lejebolig, der passer til dit budget.

Find et sted, der er børnevenligt

Det er ikke alle områder, der er lige børnevenlige. Du har f.eks. nok ikke interesse i at flytte ind et sted med en masse unge mennesker, hvor der er fedt, druk og larm hver weekend. Der er nogle steder, hvor der er flere, der bor med børn. Så kan det f.eks. også være, at du kommer til at bo tæt på børnevenlige faciliteter, som f.eks. en legeplads.

Fortæl dem, de skal være forsigtige

Når du lejer et sted, så kan du ikke bare selv vælge, om det er noget, du gider at bruge dine penge på at reparere. Det er noget, der automatisk bliver trukket, hvis der bliver vurderet, at det er en skade, som der er blevet lavet, mens du har boet i lejeboligen. Derfor kan det være ekstra vigtigt, at du sørger for at fortælle dine børn, hvordan man passer godt på et hjem.

Forbered dig på at betale det fulde depositum tilbage

Men uanset hvor meget, man fortæller børn, at de skal være forsigtige og passe på, så kan det ikke undgås, at de let kan komme til at lave nogle skader på boligen. Børn skal også have lov til at være børn, og de skal have lov til at løbe rundt og lege. Derfor er det måske en meget god idé, hvis du sørger for at indstille dig på, at du kommer til at betale det fulde depositum tilbage.

Find et sted med praktiske gulve

Der er nogle steder, der har gulve, der nærmest ikke kan holde til, at man spilder vand på dem. Så er det måske ikke lige dette sted, man skal flytte hen. Derudover kan du tænke over, om du skal bo på stueplan, hvis dine børn er så små, at du bruger barnevogn.