Skoletasker, penalhuse og mad 6 drikke

Har du børn i skolealderen som skal have alt til skolegangen snart, eller har de bare smidt noget væk. Det sker jo ofte at børn glemmer noget i skolen, i bussen eller bare et eller andet sted. Og kan de huske hvor? – aldrig!! Det er i hvert fald min oplevelse med børn fra de er små til de går ud af skolen. 

Derfor et lille hint, det behøver ikke at være dyrt at anskaffe nyt penalhus, madkasse og drikkedunk eller gymnastikpose. Hos skoletilbehør.dk finder du masser af gode tilbud hele tiden. Så kig forbi, der er også legetøj, spil og krea ting til hygge om aftenen og i weekenderne.

  • Alt til penalhuset

Mangler dit barn et penalhus eller bare indhold til penalhus så som blyanter, tusser, blyantsspidser, viskelæder, farveblyanter, lineal eller andre nødvendigheder. Så finder du det alt sammen hos skoletilbehør til rigtige gode priser.

Nu fokuserer vi lidt på penalhuse, da der er mange forskellige typer af dem. Så hvad har dit barn behov for ?

Lige nu er TOPmodel serien et stort Hit, så kig forbi den kategori.

De fleste penalhuse har motiver fra kendte film som Frost, Avengers, Spiderman eller NASA. Der er også masser med dyremotiver som heste, katte og hunde. Det kan gøre det svært t vælge penalhus. 

Der er også størrelsen af penalhuset. Skal det være et lille rundt et, eller et dobbelt/ trippel-dækker penalhus med plads til alt hvad der kan blive brug for i dagligdagen? Der er selvfølgelig en prisforskel fra det lille penalhus til det mega store, men fordelen ved det store er så – at du ved alt er med.

Man kan også sige, de små har brug for et stort penalhus og de ældre elever for et mindre.

Det bedste ved at handle hos skoletilbehør er at du kan finde alt du skal bruge til en fornuftig pris og på et sted! Om du køber de billige tusser eller Faber Castel blyanter og tusser, får du stadig en god pris og fyldt penalhuset op.

  • Tema med skoletaske og penalhuset

Når du nu skal have et penalhus til dit barn eller børn, kan du jo kigge på skoletaskerne også. Mange gange fås de 2 ting nemlig med samme tema, og det er jo fedt. For så ved dit barn altid hvilket penalhus det har. Så tag et kig på udvalget af skoletasker. Et helt tema sæt er bare så blæret.

Det giver sig selv at, at du kan finde alt muligt andet til skolegangen her også. Der er et stort udvalg af skoletasker, mad og drikke udstyr fra Sistema, gymnastikposer og masser af flotte strækbare bogbind som er enormt nemme at bruge.

Så kig forbi webshoppen og find alt hvad I skal bruge til skolegangen. Det fortryder I ikke.