Prinsesse børne paraply – Paraplyen skifter farve ved regn

Med børn, der har svært ved at bestemme sig, er denne paraply det helt rigtige valg. Når man umiddelbart ser på den, kan man godt komme til at tænke, at den er umådeligt simpel. Den er også simpel på mange måder, men på samme tid er den også bare meget mere end det. Når man ser på denne prinsesse børne paraply, så ser man en gule baggrund, hvor der er placeret forskellige prinsesser og enhjørninger ugler m.fl, der for det meste har sarte lyserøde toner og ellers er ret hvide. Det er dog kun noget, der finder sted, så længe man har paraplyen indenfor eller i tørvejr.

Prinsesse børne paraply interessant og yndig paraply

I det øjeblik man tager denne prinsesse børne paraply ud i regnvejret, så skifter den farve fra de meget simple og sarte farver til mere tydelige farver. Prinsesserne får mere tydeligt grønlige kjoler, enhjørningen  bliver nærmest blå med mange detaljer og generelt bliver det mere farvestrålende.

Når man så tager prinsesse børne paraply med ind i tørvejr igen, så skifter farverne tilbage igen. Man får derfor pludselig mere i en paraply, end man umiddelbart bare lige regner med. Der er ikke kun et enkelt design, men man har muligheden for at opgradere det, når man tager paraplyen med ud i regnen og gør den våd.

Prinsesse børne paraply flotte detaljer i børnestørrelse

Med disse flotte forskellige nuancer af gule og meget lys farver, så skal der selvfølgelig også være nogle detaljer, der passer pænt til dem. Både håndtaget, toppen og spidserne kommer i en meget flot gul farve, der lægger sig meget tæt op ad en skærmens farve. Derudover har den en praktisk velcrolukning, så man nemt kan pakke prinsesse børne paraply sammen og tage med videre.

Sej prinsesse børne paraply der skifter farve i regnvejr

Det er dog selvfølgelig også meget vigtigt at nævne, at prinsesse børneparaply er i en størrelse, der er beregnet til børn. Den måler 60 centimeter gange 70 centimeter, når den er i åben tilstand. Så hvis man ønsker at give sit barn en paraply, der ikke er alt for overvældende i størrelse, så bør man købe denne i den perfekte størrelse til sit barn. Hvis man har et barn på under 3 år, så skal man dog lade en ældre søskende eller voksen holde den, da børn under 3 år ikke bør benytte sig af paraplyen af sikkerhedsårsager.

Her en sej prinsesse børne paraply, fra paraply serie tilpasset til børn. Paraplybutik har en serie med 14 forskellige børne paraplyer der alle skifter farver når de kommer ud i regnvejret. Gør en tur i regnvejr til en sjov og god tur med en sjov børne paraply fra Kingbo. Kun 169 Kr og gratis fragt med GLS.