Hvilket udstyr kræver tvillinger?

Venter du tvillinger, eller er du allerede blevet forældre til et tvillingepar, så har du hænderne fulde. Pludselig står du med to børn, som alle kræver en lang række produkter og udstyr for at optimere opvæksten.

Derudover har du som forældre brug for en række udstyr, som vil gøre livet som forældre til to små børn nemmere og mere overskueligt. Men det kan være overvældende at skulle finde produkter og udstyr, og derudover er det ikke alle modeller og udstyr, som kommer i et design for to.

Hvis du har brug for hjælp og vejledning til at finde det rette udstyr til tvillinger, så kan du læse med herunder og få god inspiration til de vigtigste ting.

Klapvogn til tvillinger

Det er ret umuligt at gå med to klapvogne på én gang. Derfor er det en kæmpe fordel at investere i en søskendevogn, som er en klapvogn til søskende. Her kan du få plads til begge dine børn på én gang, så i kan komme ud og gå uden problemer.

Nogle søskendevogne kommer som en kombimodel. Det vil sige, at understellet både kan anvendes til en barnevognskasse, samt kan udskiftes med en klapvognsdel, når dine børn bliver store nok til dette. Dermed investerer du i en model, som kan anvendes i længere tid, og som kan benyttes af begge børn på samme tid.

En anden type kombiløsning, som du kan finde til søskendevogne, er en duo og enkeltvogns løsning. Her kan søskendevognen laves om til en enkelt vogn, hvis du skulle have brug for kun at have plads til ét barn. Derudover kan en kombimodel også anrettes, så den ene side bruges som liggevogn, mens den anden side bruges som klapvogn.

Med andre ord har du en masse muligheder med en klapvogn til tvillinger.

Slyngevugge for to

Et andet vigtigt udstyr er en slyngevugge, som du kan anvende til at få de små til at falde i søvn. Du kan finde slyngevugge modeller, som er lavet til tvillinger, hvor der er to vugger i samme slynge. Dermed kan tvillingerne sove trygt ved siden af hinanden, og du kan vugge dem på samme tid.

Ammepude med plads til to

Du kan også investere i en ammepude, som er særligt designet med plads til to på samme tid. Dermed sparer du kræfter i armene, og kan have begge børn ved brystet på samme tid. Derudover kan du få overstået amningen på én gang, i stedet for at skulle skifte mellem tvillingerne hver gang der skal ammes.