Har I ikke tid til vinduespudsning?

At få pudset vinduer kan virke uoverskueligt for mange. Det er bøvlet, vådt og nogle gange farligt. Plus det er altid ubelejligt og så regner det dagen efter det er gjort. Slip for bøvlet og ærgrelserne, bestil en vinduespudser hos Trier gruppen og få pudset vinduer som I har bestilt.

Hos Trier gruppen har vi mange erfarne vinduespudsere, som kører over hele Sjælland og de sydlige øer. I kan bestille et engang vinduespuds eller vælge et abonnement hvor vi kommer hver måned, hver 2 måned eller hvert 3je måned. Her er det værd at tage med, at vi tilbyder naborabat, så er I flere på vejen eller i blokken der har behov for en vinduespudser. Gå sammen og få det billigere.

Er en vinduespudsning dyr?

Nej, vi har abonnementspriser fra 95 kr. og op, så med naborabat kan I virkelig få en god pris hele året rundt. For engang vinduespudsning starter prisen ved 295 kr.

Trier gruppens vinduespudsere er effektive og grundige. Det kan godt være det ser ud til at gå meget hurtigt. Men hvis du har vasket vinduer hver dag i lang tid, vil du så ikke arbejde pænt hurtigt? Det er ikke et tegn på slak, men at vi ved hvad vi gør. Har jeres vinduer været vasket med kalkholdigt vand, kan det godt tage 2 vinduespudsninger før de virker helt rene. Det skyldes de miljørigtige midler vi bruger.

Har du en aftale med os, så kommer vi. Vil du aflyse en aftale, så gør det helt så hurtigt som muligt, da vi skal ændre planer for kørsel. Glemmer vi dig – fy føj – så ring eller skriv så snart du opdager det. For så har en af vores biler glemt at opdaterer dagens plan. Det undskylder vi for på forhånd, det er ikke i orden. Så vil du få pudset vinduer næste dag eller dagen efter igen, det håber vi selvfølgelig ikke sker.

Hvor kører vinduespudser bilerne?

Vi kører overalt på Sjælland fra nord til syd, fra øst til vest og på Lolland-Falster. Så bestil din vinduespudser i dag og hold ferie med god samvittighed. Når vi kommer forbi, får du også tjekket at alt er i orden hjemme.

Skal I holde stor fest, kan I sagtens bestille os en ekstra gang få et tilbud på dagen så book os, så tidligt som muligt, da vi har travlt.

Vi har listet en del byer inde på vores vinduespudser side, det er bare for at fortælle at vi kommer vidt omkring og ligeså gerne kører på landet som i byerne. Skidt er jo ligeglad med hvor du bor.

Tag et kig og bestil din vinduespudser allerede i dag, så er det gjort og du kan nyde sommerdagene uden dårlig samvittighed.

Har du spørgsmål til priser eller tilbud, er du velkommen til at kontakte os på Tlf. 69 60 60 50.