En børnefødselsdag dit barn aldrig glemmer

Hold en børnefødselsdag dit barn aldrig glemmer. Det behøver ikke være svært at sætte personligt præg på børnefødselsdagen og peppe den op med glitter og designpapir. Det er som regel sjovere, når der er gjort ekstra ud af festen – drys for eksempel glitter ud over bordet, så det bliver festligt at se på. Du kan købe forskellige farver glitter hos https://dreamshop2u.dk/1976-glitter. Her finder du et stort udvalg og inspiration til, hvordan du kan bruge glitter til at peppe børnefødselsdagen op.

Lav festlige invitationer ud af glitter og papir

Når dit barn skal invitere venner og veninder til børnefødselsdag, er det noget særligt at skulle dele invitationerne ud. Med lidt glitter og designpapir er det nemt at gøre invitationerne festlige og unikke. Få flot designpapir hos Dreamshop2u.dk og brug det til invitationer, bordpynt og andre kreative idéer. Klip og klister sammen med dit barn og gør det sjovt at forberede fødselsdagsfesten.

Glitter og designpapir til flere formål

Du kan også bruge glitter og designpapir til andre formål end børnefødselsdag. Lav dine egne invitationer til andre fester som bryllup, barnedåb eller sommerfest, og sæt dit eget personlige præg på udsmykningen. Gæsterne lægger mærke til, når der er en flot sammenhæng mellem invitation, bordkort, menukort, takkekort og meget andet. Du kan for eksempel vælge en temafarve og lade farven gå igen i alle elementer. Sådan gør du festen til noget særligt og noget, som folk husker.

Skab dit kreative univers med glitter

Glitter er fascinerende at se på, fordi det skinner og kan bruges i mange sammenhænge. Det eneste du skal er at smøre lim ud der, hvor du ønsker glitteret og så strø det på. Du kan for eksempel lave de smukkeste lysdekorationer med en flot glitterkrans, eller strø glitter ud i bunden af en bakke.