Bliver Digimon-kortspil til børn mon en succes?

Digimon har altid været en stor succes i Japan men bliver det også en succes i Europa og Danmark? Fra videospil som Digimon World og Digimon Rumble Arena til Digimon Digi-Battle Card Game til det eponyme animerede tv-show har spillet generelt været en succes. I lande som USA blev spillet meste overskygget af Pokémon. Men Digimon forsætter med at vokse. Det ser ikke til at blive mindre om 1-2 år. Alt tyder på at det bliver en succes her hjemme også.


Vi har har undersøgt, hvordan man spiller dette spil, og selvom der er et par ting der bør stryges ud, er nogle koncepter ret fede
Chrono Clash-måleren, der er blevet brugt i forskellige kortspil produceret af Bandai, ses her med Digimon-kortspil. Dybest set starter måleren ved nul øverst i spillet, og spillerne kan spille ethvert kort de ønsker. Men hvis måleren går forbi nul, er det deres modstanders tur og modstander starter med måleren på nul minus de overlappende omkostninger ved det sidste kort spillede. Men det er faktisk ret nemt og hurtigt at forstå.

Der er et præmiesystem svarende til Pokémon. 5 kort bliver sat til side i starten af ​​spille, og når din modstanders Digimon angriber dig, aftager disse kort. Din egen Digimon kan dog blokere angrebene.

Dette er bare det grundlæggende i spillets mekanik, som vi indtil videre ar forstået. Der er flere komplekse regler som gør at spillet er sjov og unik. Under alle omstændigheder viker spillet sjovt.

Hvad er kortene værd?

Individuelt er kortene meget forskellige i priserne Men generelt koster de fra 25 dollar og op til 150 dollars, afhængigt af sjældenhed og tilstand. Hvis du skal have få fat i et komplet sæt kort kan prisen blive så meget som 4.000 dollars. Selvom det begyndte livet som en tamogotchi, ballede Digimon-franchise kan den godt ende med at blive konkurrent til Yu-Gi-Oh! og Pokemon.

Hvordan finder jeg ud af om mit kort er Sjælden?

Digimon Trading Card Game kan godt sammenlignes lidt til Pokémon og Yu-Gi-Oh! i hvordan man håndterer sjældenhed. Der hvor Digimon adskiller sig og er anderledes er terminologien forbundet med sjældenhederne. Dette kan være forvirrende for nogle der er vant til andre mere populære kortspil.
Der er bogstaver på kortene som fortæller hvor sjældne kortene er.

C = Common
U = Uncommon
R = Rare
SR = Super Rare
SEC = Secret Rare

Hvor kan du købe Digimon kort?

ZZ games er et af de første butikker / webshop som er begyndt at handle med Digimon kort.
Du kan finde et udvalg af Digimon Card Games hos ZZ Games her. Du kan også købe Andre trading card game som Pokémon, Yu-Gi-Oh og Magic the Gathering.